belorta-appels

Eet appelen van BelOrta en word zo sterk en snel als Bliksem McQueen & Cruz

Belorta & Cars 3

Verzamel alle stickers en word een echte kampioen! Koop tot eind november de heerlijke BelOrta appeltjes in Cars 3 verpakking in je dichtstbijzijnde Aldi winkel.

Belorta - Cars 3 poster
Download hier je poster waarop je de 15 Cars 3 personages kan kleven.

Ontdek hier welke appel best past bij jouw favoriete Cars 3 personage

Bliksem McQueen

Bliksem McQueen is een superstoere en snelle wagen die steeds zijn uiterste best doet. Door zijn vriendelijke karakter heeft hij vele goede vrienden gemaakt in en buiten de racewereld.

Bliksem McQueen => Golden

‘Golden’ in het Nederlands betekent ‘goud’. En dit is exact waar Bliksem McQueen elkerace voor gaat! Eet deze knapperige appel met lichtzure smaak en wordt net zoals Bliksem McQueen een echte winnaar.

Cruz Ramirez

Cruz Ramirez is nog een jonge maar pittige dame. Ze is steeds het zonnetje in huis en helpt Bliksem McQueen terug naar de top na zijn zware crash.

Cruz Ramirez => Jonagold

Cruz Ramirez en de Jonagold appel hebben één grote gelijkenis: ze zijn zeer geliefd bij het volk. De Jonagold is sinds jaar en dag de meest populaire appel op de Belgische markt. Dit omwille van zijn stevige structuur die bovendien ook nog eens sappig is!

Jackson Storm

Jackson Storm is de grote rivaal van Bliksem McQueen. Hij heeft de beste snufjes op de markt en denkt dat hij niet te kloppen is.

Jackson Storm => Jonagored

Jackson Storm is de grote uitdager van Bliksem McQueen. De Jonagored zou goed bij hem passen in zijn strijd om Bliksem McQueen te verslaan. Het is de perfecte snelle hap om te eten tijdens een wedstrijd voor net die extra energieboost!

Luigi

Luigi is een stijlvolle kerel met een groot hart. Hij probeert steeds het beste te doen voor iedereen. Hij heeft een grote voorliefde voor alles wat Italiaans is.

Luigi => Elstar

Luigi gelooft sterk in kwaliteit. Denk maar aan zijn voorliefde voor Italiaanse kwaliteitsproducten zoals de Ferrari! Elstar is dan ook de perfect appel voor Luigi. Een zeer mooi, geelrood gekleurd appeltje en een ware lust voor het oog! De Elstar is vol van smaak, met een lichtzoete toets.

Darrell Cartrip

Darrel Cartrip is één van de twee Piston Cup-commentators. Met veel humor, persoonlijkheid en klasse weet deze gentleman elke wedstrijd van de juiste commentaar te voorzien.

Darrell Cartrip => Braeburn

Net zoals Darrel Cartrip is Braeburn aantrekkelijk en vol persoonlijkheid. Liefhebbers van Darrel Cartrip zullen de stijlvolle, knapperige en lichtzure Braeburn in de armen sluiten. De stevigheid van de Braeburn zorgt ook voor een lekkere toets wanneer je deze appel verwerkt in salades of desserts.

Ontdek de BelOrta appels in uw lokale Aldi winkel!

BelOrta fruit & vegetables

Ontdek alle soorten BelOrta appels en spaar alle stickers!

Download hier je poster Ontdek Cars 3 fruitsnacks
ideeën.
Ontdek alle BelOrta appels.