Contact

Bezoek aan de veiling

Op BelOrta gonst het van de activiteit. Het personeel behandelt soms tot 4.000 ton groenten en fruit per verkoopdag. Het loont dan ook de moeite om de grootste coöperatieve veiling van Europa te bezoeken. Onze ervaren bedrijfsgids vertelt je meer over de geschiedenis van het veilingwezen en van BelOrta in het bijzonder. Je leert hoe het veilingsysteem werkt,  volgt het traject dat de groenten en fruit afleggen van de producent tot in jouw plaatselijke supermarkt en maakt persoonlijk de verkoopactiviteiten aan de veilingklok(ken) mee.

Praktisch

Aantal: groepen van min. 15 personen & max. 25 personen, individuele bezoeken zijn niet mogelijk.

Scholen kunnen een bezoek brengen met leerlingen vanaf het 5de leerjaar.

Wanneer:

  • maandag, woensdag, vrijdag (marktdagen): 9 uur
  • dinsdag, donderdag (tussendagen): 8.30 uur

Duur: 2 uur

Adres: groepen melden zich aan op het bezoekersadres, Mechelsesteenweg 120, Sint-Katelijne-Waver

De bezoeken worden vastgelegd in functie van de activiteiten van de veiling en de agenda van de bedrijfsgids. De veiling heeft steeds het recht om groepen te weigeren.

Prijs

62 euro per groep, vermeerderd met 1 euro per bezoeker. Bijvoorbeeld: een groep van 25 personen betaalt 87 euro.

Scholen bezoeken onze veiling gratis wanneer dit bezoek kadert in de lessen economie, aardrijkskunde of voedingsleer. Tevens verwachten wij dat er enige voorbereiding aan het bezoek voorafgaat.

 

Cafetaria BelOrta

Wil je het bezoek aan de veiling combineren met een lunch? Dan kan je terecht bij Cafetaria BelOrta, de kaart vind je hier.

 

Aanvraag bezoek

Wilt u meer informatie of wilt u de agenda van onze bedrijfsgids raadplegen? Bel dan naar +32 (0)15 55 11 11 of mail ons: info@belorta.be Noteer uw naam, de naam van uw organisatie, de activiteit van de organisatie, adres, telefoon en de voorkeurperiode voor een bezoek. Wij antwoorden u zo snel mogelijk.