BelOrta appels en peren zetten hun beste pootje voor

04/11

BelOrta appels en peren zetten hun beste pootje voor

Vanaf half november pakken we bij BelOrta uit met een verbazend plezante promotiecampagne naar aanleiding van de gloednieuwe animatiefilm 100% Wolf. Gedurende een aantal weken zullen er in de deelnemende winkels stickers kleven op de verpakkingen van de BelOrta peren. Eet net zoals Freddy overheerlijke BelOrta appels en peren en wie weet maak je dan kans op 1 van de 40 gratis duo-tickets voor de film 100% Wolf.

Zoals je weet zijn de bioscopen op dit moment helaas gesloten en werd de release van de film uitgesteld, maar de tickets blijven uiteraard geldig gedurende de hele draaiperiode van film in Belgische bioscopen.

Wat moet je doen om een duoticket te winnen? Haast je naar de winkel en koop BelOrta peren met de actiesticker van 100% Wolf. De sticker verwijst naar de pagina win.belorta.be, waarop je kan deelnemen aan onze wedstrijd. De winnaars krijgen 1 van de 40 duotickets.

Al zijn de bioscooptickets zeker niet alles! We geven via de social media van 100% Wolf ook enkele cadeaupakketten weg boordevol overheerlijke BelOrta appels en peren.