BelOrta brengt Kanzi® terug in de winkelrekken

28/09

BelOrta brengt Kanzi® terug in de winkelrekken

Borgloon, 1 oktober 2018

 

 

Vanaf deze week biedt BelOrta terug Kanzi® aan. Deze  frisrode appel is dit seizoen van topkwaliteit. Kanzi® staat bekend om haar prachtige egaalrode blos, sappige bite en frisse zoetzure smaak. De buitengewoon zonnige zomer heeft  ervoor gezorgd dat de appelen nog smaakvoller zijn. Deze heerlijke appel wordt ondersteund door een uitgebreide marketingcampagne in België.

 

 

The Power of Great Taste

Na een schitterende bloei en een topzomer zullen de Kanzi® appelen wederom de rekken vullen van alle retailklanten, zowel in België als over heel Europa.  Vanaf vandaag lanceert Kanzi® een nieuwe promotiecampagne onder de slogan ‘The Power of Great Taste’.  En die heerlijke smaak is er zeker dit jaar. 

 

Kanzi® op radio, social media en winkelvloer

Met dit A-merk kiest u voor goede smaak én een ondersteunende marketingcampagne. In oktober zal het Kanzi® promoteam van BelOrta de Belgische consument verleiden op de winkelvloer met een heerlijk stukje Kanzi®. Aansluitend zal de gloednieuwe Kanzi® radiospot te horen zijn op Radio 2 van 5 t/m 25 november. Ook op social media zal Kanzi® in de kijker gezet worden.

 

Europese Kanzi® Coin marketingcampagne

Kanzi® zal vanaf 1 oktober een actieve promotiecampagne voeren over heel Europa. Elke Kanzi®-appel heeft een speciale Kanzi® Coin fruitsticker met een unieke code. Door de unieke codes in te voeren in een speciale app of op www.kanzicoins.com, kunnen consumenten digitale Kanzi®-munten verzamelen. Met een volledige kaart ontvang je een kortingsvoucher voor tal van mooie JBL-producten.