BelOrta kids appeltjes in Cars 3-schaaltjes

03/10

BelOrta kids appeltjes in Cars 3-schaaltjes

De razend populaire Bliksem McQueen en Cruz Ramirez zijn momenteel te zien op verpakkingen van vers geoogste BelOrta appels. In elk schaaltje zitten bovendien stickertjes van de 15 meest populaire Cars 3-personages in een aantrekkelijke verpakking. Ideaal om lekkere Cars3-appels mee te geven in de boekentassen en het startpunt voor een zinderende spaar- en ruilactie op de speelplaats.

Absolute kaskraker Cars 3 en BelOrta slaan handen in elkaar

BelOrta is heel trots te kunnen aankondigen dat de populaire Disney/Pixar franchise “Cars” gekoppeld wordt aan de kwaliteitsvolle en overheerlijke appels van onze telers. De Disney/Pixar-film Cars 3 is reeds uit sinds eind juli en een echte bioscoophit in de Belgische filmzalen. De Belgische gezinnen kunnen heerlijke BelOrta kids appeltjes kopen in unieke Cars 3-schaaltjes van 3 of 5 stuks. Fans van de bliksemsnelle helden kunnen daarenboven terecht op www.belorta.be/cars3, hun favoriete Cars 3-personage zoeken en meteen weten welke appel bij hen past.

Verzamel alle stickers en word een echte kampioen!

In de schaaltjes kan je daarenboven stickertjes vinden met hierop de afbeelding van Bliksem McQueen en zijn vrienden. In totaal zijn er 15 unieke stickertjes met verschillende Cars 3-personages te verzamelen. Tot eind november kan de hele serie geruild worden op de speelplaats met als eindresultaat een volledige Cars 3-poster, te vinden op www.belorta.be/cars3.