BelOrta selecteert bijzonder assortiment topproducten voor Tavola

08/03

BelOrta selecteert bijzonder assortiment topproducten voor Tavola

Op 11, 12 en 13 maart zal BelOrta voor de derde keer haar delicatessen presenteren aan de community van de food retail op de vakbeurs Tavola. Een fijne selectie van verse groenten, fruit en kruiden uit het BelOrta Chef gamma zal ontdekt en geproefd kunnen worden op stand 116 in hal 1. De innovatieve Friseline dingt daarenboven mee voor de Gouden Tavola Publieksprijs 2018.

 

1 merk, vele producten

Foodprofessionals met een voorliefde voor verse producten en fijne smaken zullen vanaf zondag kunnen kennismaken met een reeks topproducten van BelOrta Chef. Het verfijnde gamma van BelOrta Chef omvat een divers en kleurrijk assortiment van minder gekende groenten, fruit en kruiden. Voor Tavola werd een bijzondere selectie gemaakt met extra focus op innovaties en ideeën richting horeca, foodservice en foodindustry. Op onze stand zal u kunnen proeven van Friseline, courgettini, de Greenstar appel,...

 

Friseline dingt mee voor Gouden Tavola Publieksprijs

In februari werd de krokante Friseline bekroont met de Gouden Tavola 2018 in de categorie Traiteur. Alle bezoekers kunnen tijdens de beursdagen hun stem uitbrengen op één van de 12 bekroonde producten en zo mee de Gouden Tavola Publieksprijs 2018 bepalen. Stem dus zeker op onze frisse innovatieve groente Friseline! De 12 genomineerde producten van de wedstrijd Gouden Tavola kunnen geproefd worden in de centrale Rambla. Op de BelOrta-stand 116 in hal 1 zal onze chef tevens een heerlijke Kimchi van Friseline bereiden, klaar om door de beursgangers ontdekt te worden.

Wil jij zelf eens een gerecht proberen met de innovatieve groente Friseline? Ga dan voor de friselinecake, friselinepizza of de friselinesalade! Zeker de moeite waard om eens te proberen, en je vindt de recepten hier op onze website!

 

Tweejaarlijks top evenement voor foodies

Tavola is een vakbeurs als geen andere.  Sinds 1982 onderscheidt Tavola zich door haar specialisatie in de niche van de premium food & drinks.  Sterke marktleiders en ambachtelijke producenten brengen een bijzonder assortiment van streng geselecteerde delicatessen en heerlijke kwaliteitsproducten. Door haar uitzonderlijke productbeleving en uitgesproken aandacht voor nieuwe producten, is Tavola telkens opnieuw een topevenement voor de community van de food retail, speciaalzaken en cateringorganisaties. 

 Contact

Contactpersoon Marketing
Sofie Lambrecht
Divisiehoofd Marketing
Tel: +32 (0)15 56 52 92
e-mail: sofie.lambrecht@belorta.be

www.belorta.be