Post je eigen açai bowl met Belgische bessen op instagram

10/07

Post je eigen açai bowl met Belgische bessen op instagram

De zuiderse temperaturen doen verlangen naar rood fruit en naar festivals. BelOrta slaagt erin beide te combineren met een mooie uitdagende wedstrijd voor foodies.

Hoe deelnemen?

Wie tussen 11/07 t/m 18/07/2018 een mooie açai bowl maakt met Belgische bessen maakt kans op een gratis combiticket voor het tweedaagse muziekfestival WECANDANCE. Wat moet je hiervoor doen? Deelnemers moeten een foto plaatsen op een openbaar Instagramprofiel met de volgende elementen: een foto van hun bowl met BelOrta bessen, de verpakking van de BelOrta-bessen gekocht bij Carrefour en vermelding van de hashtag #MyBelOrtaBowl.

Wat is een açai bowl?

Een açai bowl is een kommetje met allerlei soorten fruit (en eventueel granen, noten,…) die heel mooi op een rijtje gelegd worden bovenop een soort pap, gemaakt van melk (vaak plantaardige melk, zoals sojamelk, havermelk of amandelmelk) en acaipoeder of diepgevroren acaibessen. De 50 mooiste açai bowls met Belgische bessen krijgen een combiticket voor WECANDANCE op het strand van Zeebrugge. Aan lekkere Belgische ingrediënten geen gebrek deze zomer: frambozen, braambessen, blauwe bessen stekelbessen, rode bessen, witte bessen, zwarte bessen, kersen, aardbeien en bosaardbeien.

Veel succes!