Rood fruit = jackpot

19/06

Rood fruit = jackpot

Volop promotie voor lokaal rood fruit

Heb je onze tv-spot al gespot op VTM en Vitaya? Klik hier voor de spot en hier voor het zendschema.

Ook lekkervanbijons voert momenteel een leuke online campagne “Bessen, bezen en frezen. Mondvol plezier" met een hartveroverende video. Daarin zien we hoe kleine peutertjes  verschillende fruitsoorten ontdekken en ermee experimenteren, met gekleurde en besmeurde mondjes en handjes tot gevolg.

Wil je een professionele fotoshoot met het gezin winnen? Ga dan naar www.lekkervanbijons.be/fruit

Heerlijk genieten met rood fruit

Belgisch rood fruit is momenteel volop beschikbaar, het zit barstensvol smaak en is op z’n opper-bes-t. Je eet het sappige fruit zo uit het vuistje, puur natuur of je verwerkt het in een dessert: bosbessenijs, kersenclafoutis, frambozenmousse, ... zijn maar enkele voorbeelden van heerlijke toetjes.

Of wat denk je van granola met yoghurt en rood fruit, aardbeien cheesecake, fozen yoghurt, smoothie  of frambozen confituur. Mogelijkheden genoeg! Al deze recepten kan je vinden bij onze receptenvideo's. 

Onze tip: gebruik de bovenste beste besjes niet alleen in zoete gerechten. Ook in hartige recepten smaakt seizoensfruit meer dan prima. Zo zijn bramen en (belegen) kaas een topcombo. Combineer groene bonen en uitgebakken spekjes eens met frambozen en blauwe bessen voor een verrassend lunchgerecht. Of wat dacht je van een quiche met geitenkaas en blauwe bessen. Heerlijk!