Sampling Conference peren tijdens Plopsa-kerstdagen

28/12

Sampling Conference peren tijdens Plopsa-kerstdagen

In de kerstvakantie staat de BelOrta Conference peer in de spotlights bij alle bezoekers van de Plopsa-parken. Bij het verlaten van het park zullen duizenden gezinnen met kinderen een heerlijke Conference peer en kleurplaat aangeboden krijgen door een promoteam van kerstmannen. Een ideale gezonde afsluiter van een fantastische familiedag in Vlaanderens gekendste themaparken.

Afsluiter van leuke familiedag met gezonde peer

Na een dagje Plopsaland gaan heel wat gezinnen met leuke herinneringen naar huis. Helaas hebben ze vaak ook heel wat ongezonde maaltijden achter de kiezen. BelOrta’s perenproducenten leveren tijdens de kerstvakantie heel wat inspanningen om alle Plopsa-parkbezoekers naar huis te laten gaan met een gezonde peer. Een promoteam van kerstmannen bouwt er dagelijks een opvallende promostand op. Op het einde van de dag worden duizenden Conference peren in bolderkarren rondgebracht tot bij de naar huis kerende bezoekers. Alle kinderen krijgen hierbij een leuke kleurplaat mee om thuis in te kleuren.

Tienduizenden bezoekers tijdens kerstvakantie

Deze 2 vakantieweken zijn echte topweken voor Plopsaland met de feeërieke Winter Parade, de sfeervolle ijspiste en de fonkelende verlichting in de parken in De Panne en Hasselt. Tot wel 65.000 bezoekers zullen langs de opvallende BelOrta promostand passeren. Tussen kerst en nieuw was het BelOrta promoteam reeds zichtbaar aanwezig aan de uitgang van Plopsaland De Panne. Tijdens deze eerste week van het nieuwe jaar zullen onze kerstmannen aanwezig zijn in Plopsaland Indoor Hasselt vanaf 15:30. Vanaf midden januari zullen BelOrta en Plopsaland samen promotie blijven voeren voor de Conference peer via leuke wedstrijden op social media.