Groene parelcouscous met venkel

Ingrediƫnten

  • 1 venkel
  • 1 bot radijsjes
  • Handvol bladperselie
  • Handvol dille
  • Parelcouscous
  • Olijfolie
  • Zeezout en zwarte peper

Bereiding 2 personen diner

Kook de parelcouscous volgens de instructies op de verpakking.

Doe de bladpeterselie samen met de dille en 3 eetlepels olijfolie in een foodprocessor en hak fijn tot een lopende saus.

Snijd de venkel in parten en dan in stukken van ongeveer 1 cm dik. Was de radijsjes en snijd in vier. Doe wat olijfolie in een grillpan en bak er de venkelplakken gaar, ongeveer 3 minuten aan elke kant. Voeg op het laatste ook nog voor ongeveer 2 minuten de radijsparten toe zodat die ook gebakken zijn.

Meng de parelcouscous met de kruidensaus. Dresseer op een bord en serveer met de venkelplakken en de radijs.