Overnight oats met braambessen

Ingrediƫnten

  • 10-tal braambessen (ong. 60g)
  • 1 eetlepel honing
  • 3 eetlepels havermoutvlokken
  • 1 dadel, ontpit en in stukjes gesneden
  • 1 eetlepel geraspte kokos
  • 3 eetlepels yoghurt
  • 8-tal amandelnoten, grof gehakt
  • 1 dl kokosmelk
  • Extra: een confituurpot

Bereiding 1 personen 10 min. (+1 nacht) Ontbijt

Plet de braambessen voorzichtig met een vork, let op dit kan wat spetteren! Meng de honing door de geplette bramen.

Neem de confituurpot en doe er de havermoutvlokken in. Verdeel er de stukjes dadel over en schep er de yoghurt op. Bedek met de geplette braambessen, daarop een laagje geraspte kokos en ten slotte de amandelnoten. Overgiet met de kokosmelk. Draai het deksel op de confituurpot en laat een nachtje weken in de koelkast.

De volgende morgen is de overnight oats klaar! Roer even met een lepel zodat alles goed gemengd is en geniet van je heerlijk gezond ontbijtje!