Pizza met fijn witloof

Ingrediƫnten

  • Kant-en-klare pizzabodem
  • 2 stronken jn witloof
  • 120 g eekhoorntjesbrood
  • 50 g zachte geitenkaas
  • Een handvol walnoten
  • 4 el olijfolie
  • 1 blad groene kool
  • 2 teentjes knoflook
  • Peper & zout

Bereiding 2 personen 25 min Lunchgerecht

  • Blancheer de kool even in gezouten water. Giet af en verfris onder koud stromend water.
  • Mix de kool met de noten, de olijfolie, het knoflook, peper & zout tot een pesto.
  • Reinig het jn witloof en de champignons. Snijd ze in stukken en bak ze lichtjes op. Kruid met peper en zout.
  • Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk de pizzabodem met de pesto, beleg met het witloof en het eekhoorntjesbrood, en verdeel hierover de kaas. Bak de pizza in 7 minuten.