Spitskoolwraps met feta, lamsgehakt, munt en courgette

Ingrediƫnten

  • 1 spitskool
  • 200 g courgette, in blokjes gesneden
  • 1 rode ui
  • 1 teen knoflook
  • Olijfolie
  • 1 theelepel komijn
  • 400 g lamsgehakt
  • Enkele blaadjes verse munt, fijngehakt
  • 150 g fetakaas

Bereiding 4 personen

Verwijder de buitenste bladeren van de spitskool. Breng een pot met water aan de kook en laat de volledige spitskool er ongeveer 5 minuten in koken onder deksel. Haal de kool uit het water en verwijder de buitenste bladeren. Je hebt 2 bladeren nodig per wrap. Word het moeilijk om de bladeren er mooi af te snijden, kook de kool dan nogmaals 2 minuten.
Hak de ui en de look fijn. Doe wat olijfolie in een pan en stoof de ui glazig. Voeg nu de courgetteblokjes toe en breng op smaak met peper en zout. 
Stoof de courgetteblokjes zo’n 3 minuten aan en voeg het lamsgehakt toe. Breng opnieuw op smaak met peper en zout en voeg er de komijn toe. Bak rul.
Dep de koolbladeren goed droog met keukenpapier en leg 2 spitskoolbladeren op elkaar in spiegelbeeld zodat ze een cirkel vormen. Verdeel enkele lepels van de vulling in het midden, besprenkel met wat fijngehakte munt en verbrokkel er wat fetakaas over. Rol op zoals een wrap. Smakelijk!