Tomaten Olbrechts

biografie

Olbrechts is gevestigd op een 4ha groot areaal in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Vandaag de dag werkt ook de 4de generatie in het bedrijf. Sinds 1991 zijn ze gespecialiseerd in de teelt van tomaten, meer bepaald Prince en snoeptomaatje maar ook telen ze nog sla. Gedurende de periode van maart tot december wordt er 2 keer per week geoogst, goed voor 45 werknemers in het hoogseizoen.
Het uitkiezen van de rassen wordt bepaald door vele smaak- en kwaliteitstests. 

Locatie

Klemlei 9, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Producten in de kijker

Prince

Prince

De Prince tomaat is perfect om op te vullen en te bakken in de oven of grill. Dankzij zijn stevigheid komt het sap niet vrij wanneer je ze snijdt. Kortom: de perfecte finishing touch voor elk gerecht.

Snoeptomaten

Snoeptomaten

Deze kleine tomaatjes zijn perfect geschikt als snelle snack. Omwille van hun handige formaat zijn ze bovendien ook makkelijk mee te geven in de brooddoos van kinderen, of toe te voegen aan salades en sandwiches. 

Extra info

Het milieuvriendelijk telen is een grote troef bij Olbrechts BVBA. Dit wordt waargemaakt door het maximale gebruik van biologische bestrijding, drainwaterrecyclage en milieuvriendelijke energie door een warmtekrachtkoppeling (WKK). Meer weten? Neem een kijkje op hun site.