Breng het restaurant tot in jouw eigen keuken met BelOrta asperges

07/08

Breng het restaurant tot in jouw eigen keuken met BelOrta asperges

Het aspergeseizoen is weer begonnen. Eindelijk kunnen we opnieuw massaal smullen van het witte goud.  Asperges zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens supergezond. Ze zijn caloriearm en zitten boordevol vitamine C, E en B - zeer goed voor ons immuunsysteem en ons spierweefsel dus. Van asperges smul je traditioneel vooral op restaurant, je kan echter ook zelf thuis ware haute cuisine kunstwerkjes op de keukentafel toveren dankzij onze aspergerecepten. 

Iedereen kent asperges op Vlaamse wijze met botersaus, eieren en peterselie. Niet voor niets één van dé Vlaamse culinaire klassiekersGa je graag de creatieve toer op? Dan hebben we alvast enkele heerlijke suggestiesZin in een lekker gezond slaatje? Dan is onze gewokte aspergesla met garnalen zeker iets voor jou. Gyoza met asperges is een gerecht dat elke fan van de Aziatische keuken zeker geproefd moet hebben. Ook de asperges met salsa verde of een milde groene curry met asperges zijn heerlijke gerechten die het proberen waard zijn. Nog een laatste tip maak ook zeker een heerlijke soep boordevol smaak met de aspergeschillen in plaats van ze gewoon weg te gooien.